Milletvekili Fırat; ‘Muhalefet Milletvekili Yaptığımız Yatırımlarla Avunuyor’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, yaptıkları girişimler neticesinde 150 yataklı Devlet Hastanesi inşaatının 2022 yılında başlanılacağı müjdesini verdi diye basında yer alan habere Ak Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat’tan yalanlama geldi.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat yaptığı açıklamada; TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Ahmet AYDIN’ın ve bizlerin de geçtiğimiz hafta Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) ile yaptığımız canlı yayında ve diğer basın organlarında yapmış olduğumuz açıklamalarda 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nin projesinin devam ettiği ve en yakın zamanda yapılacağını açıklamamıza rağmen; “Temel atmama ve iktidarın yaptığı yatırımları yıkacağız, ortadan kaldıracağız” zihniyetine sahip muhalefetin Milletvekili, AK Parti olarak bizim iktidarımızın yaptığı Sağlık yatırımlarını kendisine mal ediyor.
Ülkesi için hiçbir vizyonu, projesi ve herhangi bir önerisi olmayan bir partinin milletvekili olan arkadaşımız, bizim yatırımlarımızı kendisinin baskısı sonucu olarak yapıldığını söyleyerek seçmenlerini kandırmıştır.
Milletvekili Fırat sözlerine şöyle devam etti;
Allah aşkına kendisinden önce Adıyaman’a yapılan sağlık yatırımları ortada; bütün ilçelerimize hastane yaptık, 400 yataklı devlet hastanesi yaptık, 300 yataklı hastanenin inşaatı devam ediyor, Ağız ve Diş Hastanesi’ni yaptık, Çelikhan ilçesine yeni bir hastane daha yapıyoruz ama buna rağmen Sağlık Bakanı’na sorduğu soruyla ve soru önergeleri yoluyla Bakanlıktan öğrendiği yatırımlarımızı; kendisi yapmış, kendisinin muhalefeti ile yapılmış gibi paylaşması ne kadar etiktir?
AK Parti olarak Ülkemize ve İlimize yapmış olduğumuz yatırımları, bırakın yapmayı hayal bile edemeyen CHP’yi ve milletvekillerinin yalanlarını halkımızın takdirine sunuyorum.

Geçtiğimiz hafta Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyetinin canlı yayın programına katılan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat 150 yataklı Devlet hastanesi ile ilgili şu sözleri söylemişti.

150 YATAKLI DEVLET HASTANESİNİ İLİMİZE KAZANDIRIYORUZ

Milletvekili Fırat, Adıyaman Eski Devlet Hastanesinin yerine yapılacak 150 Yataklı Devlet Hastanesi ile ilgili olarak proje çalışmalarının önümüzdeki aylar içerisinde bitirerek 2022 yılı içerisinde ihaleye çıkılarak yapımına başlanacak. Adıyaman’da 400 yataklı hastanenin yanında 300 yataklı kadın doğum hastanesi inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydeden Milletvekili Fırat; Sağlık noktasında eksiğimiz ne ise o konularda çalışmalarımız devam ediyor. Doktor atamasından tutunda tıbbi cihaz ve aletlerine kadar çok şükür eksiğimiz yok. Tabi daha ileri seviye olabilir bunun için de siyasetçiler olarak üzerimize düşenin fazlasını yapıyoruz. Pandeminin bitmesi ile birlikte inşallah hastanelerimizde normal çalışma düzenine geçeceklerdir demişti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir