Mardin Yeşilli’den ‘çöp’ açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’in Yeşilli ilçesi Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Dereyanı Köyü Muhtarı Şükrü Adıbelli’nin çöplerin toplanmadığı iddialarına yanıt verdi.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardin’in Yeşilli ilçesine bağlı Dereyanı köyünde belediye ekiplerinin bir hafta önce yaptıkları temizlik çalışmalarını fotoğraflarla tek tek belgeleyen Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Dereyanı Köyü Muhtarı Şükrü Adıbelli’nin yaptığı açıklamaların tamamının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İlçemize bağlı köylerde düzenli olarak temizlik ekiplerimiz her hafta çöp ve alan temizliği yaptığını belirten Başkan Demir,”  Yapılan temizlik çalışmalarını fotoğraflayıp belediyemize bağlı sosyal medyada paylaşıyoruz.

İlçemize bağlı 9 köy 5 mahalle olmak üzere toplam 14 yerleşim alanında düzenli olarak çöp ve alan temizliği yapıyoruz.   Her hafta çöpleri toplatılan 5 gün öncesi resim ve video da görüntüsü olan Dereyanı mahalle muhtarının basına kasıtlı ve ideolojik maksatla belediyemize attığı iftira ve yalan söylemleri ortadır.  

Kendisi hakkında Devletin resmi kurumuna yalan ve iftiradan dolayı idari ve yargıya hakkında suç duyurusunda bulunacağız.”dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir