Maraş Pastanesi Yöneticilerinden İGC’ye Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman Maraş Pastanesi yöneticileri Mesut Dağeri ve Ekrem Dağeri Adıyaman İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Adıyaman’da yerel medyanın önemine değinen Maraş Pastanesi Yönetici Mesut Dağeri; “Sizin sayenizde haberler vatandaşlarımıza aktarılıyor. Doğru, tarafsız ve dürüst çalışan, milletimizi doğru bilgilendiren ve dördüncü güç haline gelen basınımızın önemi herkes tarafından kabul görüyor Maraş Pastanesi yöneticileri Mesut Dağeri ve Ekrem Dağeri olarak yerel basınımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek; Maraş pastanesi Adıyaman’da marka değeri olan bir kuruluş Mesut ve Ekrem Dağeri Atadan kalma bu mesleği alınların akı ile ilimize sürdürüyorlar. Adıyaman basını olarak ilimize farklılık ve ekonomik katkılar sağlayan her işletme ve kuruluşu destekliyoruz. Maraş Pastanesi yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir