Manisa’da zabıtalardan çocuklara 23 Nisan hediyesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sokaktan kazanç sağlayan çocuklara kırtasiye seti, top ve Nutuk hediye edildi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehrin yoğun olarak kullanılan işlek caddelerinde çocuklara yönelik uygulama yaptı. Yapılan uygulamada kağıt toplayarak, çeşitli ürünler satarak, ayakkabı boyayarak ailelerine gelir sağlamaya çalışan çocuklara zabıta tarafından hediyeler takdim edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman’ın da eşlik ettiği uygulamada, çocukların 23 Nisan’a mutlu girmeleri amaçlandı.
Daire Başkanı Duman, çocuklarla yaptığı kısa sohbetin ardından Türk Bayrağı, kırtasiye seti ve futbol topu hediye etti. Mustafa Duman, zabıta dairesi tarafından çocuklara yönelik yapılan uygulamayla ilgili olarak, “Çocuklarımızın bu ağır yükü taşımamalarını, çocukluklarını yaşamalarını istiyoruz” diye konuştu. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir