Kripto para sorularına 5 dakikada yanıt dönemi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası THODEX, Türkiye’de ve yurt dışında bulunan yaklaşık 500 bin kullanıcısının sorusunu 5 dakika içinde yanıtlayan destek merkezi sistemini devreye aldı.

İSTANBUL (İGFA)- Türkiye’nin en çok işlem yapılan kripto para borsası THODEX, ülke içinde ve yurt dışında bulunan yaklaşık 500 bini aşkın kullanıcısının yönelttiği sorulara, son teknolojiyi kullanan ve uzman bir ekipten oluşan destek merkezi sayesinde yanıt veriyor. Tüm kullanıcılarının deneyimini en üst düzeyde tutmak için yoğun bir şekilde çalışan THODEX destek merkezi, kripto para ile ilgili günde ortalama 300 soruyu 5 dakika içinde titizlikle yanıtlıyor.

İSTER YAZILI İSTER SÖZLÜ

2021 yılına ayda 100 milyar TL’yi aşan işlem hacmi ile başlayan THODEX, yatırımcıların merak ettiği tüm sorulara en kısa sürede cevap vermek için özel bir destek merkezi sistemini devreye aldı. Bu amaçla 30 kişilik kripto para borsa uzmanından oluşan destek merkezini oluşturan THODEX, müşterilerinin sorularına hızlı, eksiksiz ve güvenilir şekilde yanıt veriyor.

THODEX destek merkezine müşteriler 7/24 ulaşabiliyor. Yazılı şekilde soruların gönderildiği destek merkezindeki uzman ekip, Türkçe ve İngilizce dillerinde ulaşan sorulara yine Türkçe ve İngilizce yanıtlar veriyor. THODEX destek merkezi ekipleri, günde yöneltilen 300 soruyu 5 dakika içinde cevaplandırıyor. Kullanıcılar kendilerine ulaşan yanıtların, sorularının karşılığı olmadığını düşünür ya da başka ek sorular da yöneltmek isterlerse, THODEX destek merkezi ekibi, soru sahibini telefonla arayarak sözlü şekilde birebir yanıtları iletiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir