Kocaeli’de Seyr-ü Zeyrek Atölyesi’nde eğlence ve öğrenim bir arada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit’in sanat alanında kendisini hızla geliştiren Seyr-ü Zeyrek Atölyesi, yetiştirdiği öğrencilerle sanat dünyamıza damgasını vuruyor.

Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ)
Seyr-ü Zeyrek Atölyesi’nin sahibi Eda Gizem Cengiz Verit, sanat merkezinde tüm yaş kesimlerinin kendisinden bir şeyler bulabileceğini dile getirerek, A’dan Z’ye sanat bulunan atölyemizde 2018’in Ocak ayından beri verdiklerini söyledi. 3 yıldır yüzlerce öğrenciyi başarılı bir şekilde yetiştirerek Kocaeli’nin sanat dünyasına kazandırdıklarını anlatan Verit, atölyede 2 eğitmen, genç, yetişkin ve çocuk olmak üzere 32 öğrencinin eğitimlerine pandemi kurallarına dikkat ederek devam ettiğini kaydetti.

EĞLENİRKEN ÖĞRENECEKLER

Öğrencilerin eğlenerek öğrenebileceğini dile getiren Verit, Sanat Atölyesi aynı zamanda bünyesinde Verit Müzik adı altında bulunan müzik dershanesinin de bulunduğuna dikkati çekti. Müzik dershanesinde İzmit’in değerli gitaristi Emin Verit eşliğinde ve alanın uzman hocalar tarafından müzik eğitimleri verildiğini beliren Verit, “Öğrencilerimizin hem öğreneceği hem de eğleneceği bir yer olan Seyr-ü Zeyrek Atölye’mizde Müzik Branşlarında ise ; Gitar, Piyano, Bateri, Şan, Klarnet, Saksafon, Yan Flüt, Keman, Çello, Bağlama, Konservatuar Sınavlarına Hazırlık ve bu eğitimlerin yanında prodüksiyon hizmetleri ve eğitimleri de verilmektedir. Aynı zamanda stüdyo kayıtları için ses kayıt – Vocal kayıt ve müzik programları ( Cubase – Presonus) gibi eğitimlerde verilmekte olup bunlar üzerinde enstrüman kayıt – ve stüdyo kayıt hizmetleri de sunuluyor’’ diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir