Kocaeli’de AK Partili Yoldaş’tan Cedit Projesi eleştirisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Vedat Yoldaş, Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nin yapılmaması ile ilgili İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e eleştirilerini yöneltti.

Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ)
İzmit Cedit Mahallesi’nde 15 yıl muhtarlık yaptıktan sonra AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen ve bölgeyi çok iyi bilen Yoldaş, seçim döneminde Cedit Mahallesi’nde Başkan Hürriyet’in verdiği sözleri hatırlattı. “İzmit’in tarihinden ve ihtiyaçlarından öylesine uzaksınız ki, Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İzmit’e atılan bir kazık olarak nitelendirme talihsizliğine düşüyorsunuz” diyen Meclis Üyesi Vedat Yoldaş, “Bu bir kötülük değil, İzmit’e bugüne kadar yapılan en anlamlı, en değerli, en elzem, en güzel proje olarak tarihe geçecek ve örnek olacaktır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın yaptığı bu görkemli hizmette İzmit’in tepelerinin kurtuluşu buradan başlayacaktır” diye konuştu.
“HAYALLERİ YIKIYORSUNUZ

Yoldaş, seçim döneminde Başkan Hürriyet’in, Cedit Mahalle sakinlerine defalarca söz verdiğini ve ‘Yetkiyi verin, sorunu çözeyim’ diye oy istediğini belirterek, “Vatandaşımız size güvendi. Ama siz yüzde 85’iyle anlaşma sağlanmış ve elinize altın tepside sunulan bu projeyi bitirmek yerine siyaset yapmayı tercih ettiniz. Şimdi sırf bu başarısızlığınızın altında kalmamak için ‘Bu proje zaten güzel değildi, İzmit’e atılan kazıktır’ demeye başladınız. Öyleyse seçim zamanı neden böyle söyleyip, ben bu projeyi yapmayacağım demediniz? Siyasi menfaatleriniz uğruna güvenlerini boşa çıkardığınız Cedit halkının şimdi neden hayallerini yıkmaya çalışıyorsunuz” diye sordu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir