Kent Meydanı Projesi Çok Beğenildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski hükümet binasının bulunduğu alana yapılması için hazırlanan kent meydanı projesini belediyenin resmi web sitesinden halkın beğenisine sunana Adıyaman Belediyesi, anket sonunda ortaya çıkan verileri kamuoyuyla paylaştı.

Tamamlanan anketle, eski hükümet binasının bulunduğu yaklaşık 13 dönümlük alan için hazırlanan projenin büyük beğeni topladığını açıklayan yetkililer, anket süresince yapılan öneri ve görüşlerinde değerlendirilerek uygun değişliklerin yapılacağını ve hızlı bir şekilde inşaat çalışmalarına başlanılacağını dile getirdi. Toplam 7 bin 287 kişinin katılım sağladığı ankete katılanların 5 bin 247’si yani yüzde 72’sininhazırlanan projeyi beğendiğini belirten yetkililer, ankete katılan 2 bin 40 kişinin yani yüzde 28’isinin ise projeyi beğenmediklerini açıkladı. Ayrıca ankete katılanlardan 795 kişinin de proje ile ilgili görüş ve önerilerde bulunduğunu dile getirdi.

İçerisinde cami, kitap kafe ve kuru havuzlardan oluşan yapıların bulunduğu projenin altında da iki katlı otoparkınplanlandığını yleyen yetkililer, anket süresince yapılan öneri ve görüşleri değerlendirdikten sonra uygun olan değişiklikleri yapıp, çalışmalara hemen başlayacaklarını müjdeledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir