Kayseri Huzur Çınarı eğitimi aydınlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş (KAYMEK) bünyesinde faaliyet gösteren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi’nin YKS ve LGS’ye hazırlık seminerlerinde yeni durağı İncesu oldu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’de eğitim ve kültür faaliyetlerinin adresi olan Büyükşehir Belediyesi kuruluşu KAYMEK, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi aracılığı ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS ) ve Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS ) hazırlanan öğrencilere yönelik seminerlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İncesu Sosyal Yaşam Merkezi’nde YKS ve LGS’ye Hazırlık Grubu öğrencileri ile buluşan eğitmenler öğrencilerle seminer gerçekleştirdi.

KAYMEK, Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen seminerde öğrenciler, motivasyon ve YKS ile LGS hakkında bilgilendirildi. Bilgi ve birikimlerini öğrencilere aktaran Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi eğitmenleri, gerek kent merkezinde gerekse ilçelerde seminer faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir