İGC’den GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezine Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği, GAP Gazeteciler Cemiyeti Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ı ziyaret etti.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akbilek, Adıyaman’da basın mensupları olarak görev herkes bizim için değerlidir. Hayatımız artık teknoloji çağı olduğundan dolayı, Adıyaman’da eksikliği hissedilen İnternet Gazeteci arkadaşlarımızı bir arada topladık. Hedefimiz değerli gazeteci büyüklerimizi, kardeşlerimizi birlik ve beraberlik içerisinde Adıyaman için hareket etmektir. Bundan dolayı da rakip olarak kimseyi görmediğimiz için Basın dernek başkanları büyüklerimizi ziyaret edip, onların önerilerini dinleyip, yol haritamızı önümüzdeki günlerde açıklayacağız dedi.

Başkan Kıymaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bizleri ziyaret eden Başkan Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Habercilik önemli yalnız günümüzde gelişen teknolojide internet haberciliği de bir o kadar önem kazınıyor. Ben arkadaşlarımızın çalışmalarını ve organizasyonlarını önemsiyorum.

Bizim sektörün sorunları gittikçe arttı, arada geçen sürede azalması gerekirken, Pandemi ve en son bakanlığın yayınladığı genelge ile birlikte Belediyelerin gazetelere yerel reklam verebilmeleri engelleyen tasarruf genelgesi de sektörümüzün ipini çekti. Ben ziyaretleri için Başkan Akbilek ve yönetimine teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir