İGC’den Eğitim İşbirliği Protokolü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında ilimizde faaliyet gösteren Okyanus Eğitim Kurumu ile Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalayarak üyelerine ve 1 derece yakınlarına burs imkanı sağladı.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek; öğrenci velilerimizin eğitim noktasında sıkıntılar çektiğini herkes bilmektedir. Adıyaman İGC olarak velilerimize nasıl yardımcı olabiliriz noktasında İlimizde faaliyette olan Okyanus Eğitim Kurumu ile Eğitim İşbirliği Protokolü imzalayarak üyelerimizin, çalışanlarımızın ve cemiyetimize müraacat edenlerin imzaladığımız Eğitim İşbirliği Protokolü ile eğitimlerine destek olacağız. Bu bağlamda Okyanus Kurs Merkezi kurucu Müdürü Kenan Tohumcu hocamıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. dedi.

“Amacımız Eğitime Katkı Sağlamak”
Okyanus Eğitim Kurumu kurucu müdürü Kenan Tohumcu; “Demokrasi Cumhuriyetimizin temel taşıdır. Demokrasinin bizlere tanımış olduğu hakları kullanarak Adıyaman basınımızın güzide çalışanlarını temsil etmek amacıyla bir araya gelen basın mensuplarımızın oluşturduğu Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti; Millet Şuurumuzun pekişmesi demokrasimizin güçlenmesi açısından milli ve yerli meseleler başta olmak üzere her konuya yapıcı, sağduyulu bir tavırla yaklaşarak ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak noktasında olumlu ve önemli bir rol üstleneceğine olan inancım tamdır. Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri şahsım ve Okyanus Eğitim Kurumu adına tebrik ediyor, Kurumumuza yaptıkları nazik ziyaretten ötürü teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.
Tohumcu; “Okyanus Eğitim Kurumu Pandemi ateşi içerisinde kurulmuş Pandeminin yol açtığı bir çok sıkıntı ile baş başa kalmış fakat tüm sıkıntıları öğretmenlerine çalışanlarına öğrenci ve velilerine yansıtmadan çözerek adından güzelce söz ettiren bir kurumdur. 17 Kasım 2021 – 22 Ocak 2021 tarihleri arasında Türkiye genelinde 100 yüze eğitime ara verilmiş kurumlar kapanmış Okyanus Eğitim Kurumu iki aylık kapanma döneminde Öğretmen ve Çalışanlarına sezon sonuna kadar düzenli eksiksiz maaş veren Adıyaman da tek Kurumdur. LGS YKS ve YDT de Öğrencilerimizin göstermiş oldukları başarılı performanslar bizler için değeri ölçülemeyecek kadar önemli ve gurur vericidir. Başarılı olan tüm öğrencilerimizi onları yetiştiren ailelerini ve Okyanus Eğitim Kurumu öğretmenlerini gönülden kutluyorum. Okyanus Eğitim Kurumu sosyal sorumluluk projelerinde de en önde durmayı hedef olarak belirlemiş, önce eğitim diyerek salgının yol açtığı eğitim tahribatını gidermek için çeşitli projeler üzerinde çalışmaktadır. Bu bağlamda Okyanus eğitim kurumu olarak Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti ile bir araya gelerek Eğitim İşbirliği Protokolü imzalamış bulunmaktayız. Bu protokol ile Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, üyeleri ve çalışanlarının birinci derece yakınlarının eğitimlerine destek olmak amacıyla eğitim bursu verme kararı almış bulunmaktayız hayırlı olsun” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir