Hizmetin Mimarı AYDIN Adıyaman’da

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman’daki yatırım ve projelerini yerinde inceleyen Başkan Aydın’a Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış eşlik etti.
Başkan Aydın, Beşpınar Mesire Alanı’nda incelemelerde bulunarak, yerinde son halini gördüğümüz Beşpınar, Adıyaman’ımız için önemli bir nefes alanı olacağını söyledi.
Proje ve yatırımları gezen Aydın ve beraberindeki heyet Tarihi Oturakçı Pazarı’na giderek, Adıyaman Belediyesinin yapmış olduğu restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılması gerekli olanlar hakkında da istişarelerde bulundular.
Yapımı devam eden, Adıyaman Millet Bahçesi’ni yerinde inceleyen Aydın, Hemşerilerimizin nefes alacağı ve hoşça vakit geçirebileceği bahçemizi dört gözle bekliyoruz dedi.
Adıyaman’a Cengiz Holding tarafından yaptırılan 24 Derslikli okul inşaatı alanına giden Aydın ve beraberindeki heyet projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgiler alındılar.
Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan, Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesi arasında yapılan yol çalışma yerinde incelemelerde bulundular.
Ayrıca, Diyanet Gençlik Merkezi, Adıyamanlı gençlerimiz için çok mühim bir yatırım ve adeta bir yaşam alanıdır. Emeği geçenlere teşekkür etti.
GMDK Aydın, Adıyaman’ın her köşesinde yapımı devam eden projeler ve yatırımları inceledikten sonra Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlandı.

Mesajında şu ifadeleri kaydetti;
Yüce Kitabımız Kur’an’ın indirildiği, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecenizi kutluyor, bu Mübarek gecenin; ülkemiz ve Alem-i İslâm için hayırlara vesile olmasını Allah’tan (c.c) niyaz ediyorum dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir