Gebze’deki stadyuma drenaj takviyesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’ne bağlı Gebze Alaettin Kurt Stadı’ndaki yenileme projesi kapsamında saha zeminine drenaj hattı döşeniyor.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu tesislerin daha kullanışlı ve modern bir hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Alaettin Kurt Stadı’ndaki yenileme çalışmalarına devam eden Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, saha zeminine drenaj hattı döşüyor.

 DRENAJ HATTINDAN SONRA MICIR DOLGU YAPILACAK

Çalışma kapsamında daha önce stadın mevcut çimleri sökülüp saha zeminindeki hafriyat kaldırılmıştı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri şuan saha zeminine drenaj hattı döşüyor. Drenaj çalışması sonrasında mıcır dolgu işleri gerçekleştirilecek. Döşenen drenaj hattı ile saha üzerinde su birikintilerinin oluşması engellenecek ve yağan yağmur suyu hızlı bir şekilde tahliye edilebilecek.   

SENTETİK ÇİM HALI SİSTEMİ

Yenileme çalışması kapsamında 12 bin 700 metrekarelik alanda bulunan Alaettin Kurt Stadı’nın doğal çimleri, daha dayanıklı FIFA standartlarında 45 mm sentetik çim halı sistemi ile değiştirilecek.

 IŞIKLANDIRMA SİSTEMİ İYİLEŞTİRİLECEK

Proje dahilinde atletizm koşu pisti de daha modern hale getirilecek. IAAF standartlarında yapılacak çalışma ile koşu pisti ve oyun çizgileri de yenilenecek. Mevcut aydınlatmalar elden geçirilip, iki adet yeni ışık direği inşa edilerek statta gece maçlarının oynanabilmesine olanak sağlanacak. Ayrıca stattaki skorboard çalışır duruma getirilecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir