Ezberbozan tasarımlar MODEKO’da sergileniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği MODEKO’daki etkinlikleriyle fuarın çekim merkezi konumunda oldu.

İZMİR (İGFA) – Modeko Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, Fuarİzmir’de 700’den fazla firmanın katılımıyla 2-6 Mart 2022 tarihleri arasında devam ederken, Ege İhracatçı Birlikleri, Modeko Fuarı’nda Ticaret Bakanlığı kanalıyla fuar ile eş zamanlı olarak alım heyeti organizasyonuna imza attı.

Tanzanya, Bulgaristan, Bahreyn ve Moritanya’dan 9 yabancı firma ile 25 Türk mobilya ihracatçısı firmayla 100’den fazla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Mobilya sektöründe Türkiye geneli 2,8 dolar olan ortalama ihraç fiyatını 6 dolarlara çıkarmayı hedeflediklerini dile getiren Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Cahit Doğan Yağcı, bu amaçla MODEKO’da “Alım Heyeti Organizasyonu” yanında, “Tasarım Buluşma Noktası” programını gerçekleştirdiklerini, MODEKO Fuarı’nın ikinci üçüncü ve dördüncü günlerinde tasarım üzerine çok değerli tasarımcılarla söyleşiler organize ettiklerini dile getirdi.

Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Cahit Doğan Yağcı, Ezber Bozan Tasarım Yarışmasında dereceye giren tasarımları tüm alanlarda sergilemeye devam edeceklerini, tasarımların prototiplerini hayata geçirerek destek olan Aldimo, Ananas, Decosit, Dorya, Kamay Coll., Ofisdek, Sanalyeci, Vizyon firmalarına teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Ezberbozan tasarımlar MODEKO’da sergileniyor yazısı ilk önce Adıyaman Online Haber üzerinde ortaya çıktı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir