Diyarbakır’da noter huzurunda personel alımı yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, DİSKİ, Kayapınar, Sur ve Yenişehir belediyelerine farklı pozisyonlarda alınacak 423 personel, noter huzurunda yapılan kurayla belirlendi.

DİYARBAKIR (İGFA) – Diyarbakır’da Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan kısmi kapanma tedbirleri kapsamında vatandaşların alınmadığı kura çekimi, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, burada yaptığı konuşmada, bütün çalışmalarında olduğu gibi işe alımlarda da şeffaflığı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Personel alımını için bütün branşlarda toplam 19 bin 198 kişinin başvurduğunu ifade eden Karaloğlu, en fazla müracaatın 10 bin 264 kişiyle Büyükşehir Belediyesi’ne yapıldığını belirtti.

Kura çekimine Vali Karaloğlu’nun yanı sıra diğer ilçe kaymakamları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ayhan Kardan ve ilgili daire başkanları katıldı.  Yapılan kuranın asil ve yedek listelerine ulaşmak için tıklayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir