Bursa’da dağ bölgesi için AK Parti’den ortak akıl

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Milletvekili Osman Mesten, il başkan yardımcıları ve ilçe koordinatörleri ile birlikte 4 dağ bölgesi ilçesinin teşkilatları ile toplantıda buluştu.

BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Milletvekili Osman Mesten, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yavuz, Kamil Bayramiç, Gülten Doğrul ve ilçe koordinatörleri, Orhaneli, Keles, Harmancık ve Büyükorhan ilçe başkanları, yönetimleri ve ilçe belediye başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıyla bölge halkının ve teşkilatlarının talep ve ihtiyaçları ile bölgenin durumu masaya yatırıldı.

Heyet öncelikle, Ramazan Ay başkanlığında kurulan yeni Harmancık ilçe yönetimini ziyaret etti. İl Başkanı Davut Gürkan, bölgeye ulaşımı daha da kolaylaştıracak olan, çalışmaları aralıksız süren tünel ve yol çalışmalarımız sonlandırıldığında, dağ bölgesi ilçelerinin potansiyellerinin daha fazla ortaya çıkacağını söyledi.

2023 SEÇİMLERİ ÜLKEYE HİZMET YOLUNDA ADIMLARIMIZI HIZLANDIRACAK

Her alanda yapılacak yeni yatırımların önünü açacak olan çalışmalarla birlikte dağ bölgesi ilçelerin kendine has doğal zenginlikleri ile ekonomik potansiyelleri ile birlikte bir cazibe merkezi haline geleceğini belirterek, “Hep birlikte bölgemiz ve Bursamız için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. Kuruluşundan bu yana ülkemizin geleceği için taş üstüne taş koyan partimizin şu ana kadar girdiği ve zaferlerle ayrıldığı tüm seçim süreçleri önemliydi ancak 2023 tüm hizmetlerimizin çatısını oluşturacak, Türkiye’nin güçlü geleceğine giden yolda adımlarımızı hızlandıracak bir süreç olacak. Bu süreçte her zaman olduğu gibi milletimizin ferasetine ve siz değerli dava arkadaşlarımızın her geçen gün büyüyen davasına ve ülkesine hizmet sevdasına güveniyoruz ve bu sevdanın daha birçok seçim zaferini getireceğine inanıyoruz” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten ise, Türkiye’nin 20 yıldır kazandığı ivmenin, ülkeye yapılan hizmetlerin 2023 seçimlerinde alınacak seçim zaferi ile taçlandırılacağını öne sürdü.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir