Bursa’da AK Parti Kestel, Demir’e emanet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’le gerçekleştirilen görüşme sonrasında Bursa’da partinin Kestel İlçe Başkanlığı’na Avukat Nesri Demir atandı.

BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Kestel’de AK Parti’nin kuruluşundan bu yana belediyecilik ve milletle iç içe yönetim ve hizmet anlayışının en güzel örneklerinin sergilendiğini belirtti.

Kestel’in teşkilatlarına ve ilçe için çalışmalarına olan inancını defalarca sandıklara yansıttığına dikkati çeken Başkan Gürkan, İlçe Başkanlığı’na yapılan atamayla ilgili yaptığı değerlendirmede, Türkiye’nin güçlü geleceği adına çok önemli bir dönemeç olan 2023 seçimlerine hep birlikte hazırlanacaklarını söyledi. 

Kestel İlçe Başkanlığı’na atanan Av. Nesri Demir’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Gürkan, “Kutlu davamızda yanımızda olan, bizlere her zaman destek veren Kestel Halkı’na, her kademeden dava arkadaşlarımıza, büyüklerimize teşekkür ediyor, Kestel İlçe Başkanımız Nesri Demir kardeşimize ve oluşturacağı yönetim kuruluna görevinde başarılar diliyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir