Bursa Yıldırım’da CHP’den esnaf ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, ilçe örgütüyle birlikte her hafta mahallelerde vatandaşın, esnafın ve pazarcı esnafının sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

BURSA (İGFA) – CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve ekibinin bu haftaki durağı ise Teferrüç mahallesi semt pazarı ve Karaağaç mahallesi esnafı oldu.

CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım’ı karış karış dolaşmaya devam edeceklerini söyledi. 

Her hafta Yıldırım’ın farklı mahallelerine gittiklerini belirten Yeşiltaş, “Her hafta vatandaş ve esnafın dertlerinin katlandığını, yaşanan ekonomik krizin etkisini her geçen gün daha da çok hissetirdiğini duyuyor ve görüyoruz. Ekonomik krizin etkilerini iliklerine kadar hisseden esnaf ve vatandaşlarımıza bir dokunup, bin ah işitiyoruz. Bir gün geçmiyor ki, yeni bir zam haberi gelmesin diyen vatandaşlarımız,  gıda ürünlerine gelen zamların dışında özellikle elektrik, doğalgaz, kira ve son günlerde peş peşe gelen akaryakıt zamlarından da dert yanmaktadırlar. Gelen günün, gideni arattığını söyleyen vatandaş ve esnaflarımız, geleceğe dair kaygılarımız her geçen gün daha da artıyor, çocuklarımızın yiyeceklerinden kısmak zorunda kalıyoruz diyorlar.Sarayın saltanatı içinde yaşayan AKP iktidarı ve yandaşları, geçim sıkıntısını bilmez, pazar bilmez, sokak bilmez, kira bilmez, doğalgaz bilmez, elektrik bilmez. Onlar evladını aç yatıran anne ve babaları elbette anlamazlar” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir