Bursa Osmangazi’de kediler için soba yandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde yer alan özel villalar içerisindeki sobalar, havaların soğumasıyla birlikte bakım ve tedavi altında tutulan engelli sokak kedileri için yandı. BURSA (İGFA)- Osmangazi..

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde yer alan özel villalar içerisindeki sobalar, havaların soğumasıyla birlikte bakım ve tedavi altında tutulan engelli sokak kedileri için yandı.

BURSA (İGFA)- Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde 80 kedi, 25’er metrekare taban, 8 metre yüksekliğe sahip Osmanlı mimarisine uygun inşa edilen iki villada yaşıyor.

Can dostlar, kendilerine ait villalarda göz kamaştıran bir yaşam sürerken, havaların soğumasıyla birlikte üşümesinler diye de kış boyunca gece gündüz soba yakılıyor. Sobaların yakılmasıyla birlikte villaların içerisi oda sıcaklığından daha sıcak oluyor. Sobalar, kış ayları süresince her gün yakılıyor. Sahipleri tarafından bırakılan, trafik kazası geçirmiş, hastalık ya da diğer faktörlerden dolayı bir uzvunu kaybeden engelli kediler, rehabilitasyonu ve tedavileri de her gün periyodik olarak veterinerler tarafından yapılıyor. Engelli kediler, iki kedi villasında ömür boyu yaşamlarını sürdürüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir