Belediye Personeli Uyuşturucuyla Mücadele Konusunda Bilgilendirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından, Adıyaman Belediyesi bünyesinde çalışan personele uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen NarkoRehber Projesi kapsamında Adıyaman Belediyesinde görevli personellere uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgiler verildi.

Adıyaman Belediyesi Abdülhamit Han Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Selma Büşra Atiş tarafından verilen eğitimlere Adıyaman Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan çalışanlar katıldı.

Madde kullanımı ve madenin tanınması hakkında slayteşliğinde bilgiler sunan Polis Memuru Atiş, uyuşturucu kullanan kişilerin hal ve tavırları hakkında da bilgiler vererek, çevrede bu tavırları sergileyen kişilerin dikkatle takip edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından eğitim ve toplantıların devam edeceği açıklandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir