Batman’dan ‘Yarın Çok Genç Olacak’ proje öğrencileri Ankara’ya uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Yarın Çok Genç Olacak” projesi kapsamında Batman’dan Ankara, Çanakkale, Balıkesir ve İzmir gezisine katılan 20 öğrenci Vali Hulusi Şahin tarafından uğurlandı.

BATMAN (İGFA) – İçişleri Bakanlığı’nın gençlerin bilgilerini artırmak amacıyla hayata geçirdiği “Yarın Çok Genç Olacak” projesi kapsamında Batman’dan 20 öğrenci Ankara, Çanakkale, Balıkesir ve İzmir gezisine çıktı.
Gençlerin kendini geliştiren, okuyan, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan hedef proje kapsamında gerçekleştirildiğini kaydeden Vali Hulusi Şahin, ülkesini tanıyan, vatan sevgisini yüreğinde taşıyan, bilimi ve teknolojiyi kullanan bireyler olarak yetişmesine destek vermek ve bilgilerini artırmak amacıyla düzenlenen 5 günlük gezinin gençlerin hayatına olumlu katkı sağlayacağını söyledi.  
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın da hazır bulunduğu havalimanındaki uğurlama töreninde Vali Şahin, öğrencilere kitap hediye ederek iyi yolculuklar dileklerinde bulundu.  

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir