Başkan Kılınç, ‘Yenilenebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları’ Toplantısına Katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 11-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı işbirliğiyle çevrimiçi ‘Belediyelerde Yenilenebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları Toplantısı’ düzenlendi. Toplantıya Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç da online olarak katıldı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ile çeşitli kentlerin belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Bakan Dönmez video konferans yoluyla belediyelerde yenilenebilir ve akıllı enerji uygulamaları üzerinde bir konuşma gerçekleştirdi.
Belediyelerin elektrik tedarik anlaşmaları dâhil, enerji maliyetlerini yönetebilmesi noktasında bilgilendirilmesi ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen ‘Belediyelerde Yenilenebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları Toplantısı’nı değerlendiren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, toplantının oldukça verimli geçtiğini dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir