Bakan Özer’den yüz yüze kararlılığı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce’de çeşitli temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İl Eğitim Değerlendirme toplantısı öncesinde gazetecişlere yaptığı değerlendirmede bu dönemi de yüz yüze eğitim ile tamamlama kararlılığı içinde olduklarını kaydetti.

DÜZCE (İGFA) – Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Düzce Valiliğini ziyaretinde Vali Cevdet Atay, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve protokol üyelerince karşılandı.

Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Özer; İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerilerine harfiyen uyup okulların toplumdaki en güvenli yerler olma algısını koruyarak yüz yüze eğitime kararlı şekilde devam ettiklerini söyledi.

Bu süreçteki en büyük avantajlarının öğretmenlerin aşılanma oranı olduğunu vurgulayan Özer, en az bir doz aşı olmuş öğretmen oranının bugün itibarıyla yüzde 94’e ulaştığını belirterek, “En az iki doz aşı olmuş öğretmen oranımız yüzde 90, en az üç doz aşı olmuş öğretmen oranımız da yüzde 53. Yani bir de aşı olmayıp bağışıklık kazanan öğretmen oranını dikkate aldığımızda aslında eğitim sistemimizdeki 1,2 milyon öğretmenimizin hemen hemen tamamı en az 2 doz aşısını tamamlamış bulunmaktayız. Onun için inşallah, kararlı şekilde bu dönemi de yüz yüze eğitimde tutarak nihayetlendireceğiz” diye konuştu.

Yapacakları toplantıda kentteki eğitimin mevcut durumunu değerlendireceklerini ifade eden Özer, toplantı sonrası güzel haberler paylaşacaklarını söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir