AK Partili Dağtekin’in köy ziyaretleri devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Doğan, alınan kararın Adıyaman’ın en eski modern binasının yok edilmesine yönelik bir karar olduğunu savundu.

Adres tarifinde dahi binanın adının sık sık kullanıldığının altını çizen Doğan,şunları dile getirdi:

“İşin doğrusu  eski Mahmut Demirtaş döneminde büyük bir para harcayarak tamamen yenilendi ve hizmete sunuldu şimdi birileri burayı ana bulvara cephe olmamasına rağmen amacı  belli bir hizmete sunmak üzere imar değişikliği teklifinde bulunmuş ve ilgili kurumda istek kamudan geldiği için önüne arkasına bakmadan meclisten geçmesini sağlamış. Şimdi soralım bu istek siyasi gücü olmayan bir garibandan gelseydi düzenleme aynı şekilde yapılır mıydı?Bence hayır.”

Doğan, binanın vali tarafından terk edilmesi halinde Adıyaman yöresel yemeklerinin yapıldığı, harfane gecelerinin düzenlendiği il dışından gelenlerin ağırlanabileceği bir mekan olarak düşünülmesine rağmen daha önceki il özel idaresi yöneticileri, İl Genel Meclisi üyeleri ve valilerin düşüncesinin bu yönde olduğuna dikkat çekerek, ne oldu? kim etkiledi de kararın bu şekilde alınmasına sebep olundu?diye sorguladı.

Doğan, “Şimdi asıl olan bu duruma sebep olan şahısların kim olduğu ve asıl planın ne olduğunu araştırıp ortaya çıkarmak.”ifadesini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir