Ahmet Aydın’a Yeni Görev

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet ve Kalkınma Partisi Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a Türkiye Büyük Millet Meclisinde önemli bir göreve getirildi.
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmazın görevi bırakmasıyla birlikte boşalan başkanlık koltuğuna çalışkan, sevilen ve görev insanı olan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, getirildi.
23, 24, 25 ve 26. Dönemde Adalet ve Kalkınma Partisinden Adıyaman Milletvekili seçilen Aydın;
AK PARTİ Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı, TBMM AK PARTİ Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve Adalet Komisyonu Üyeliği, 24 ve 25. Dönemde AK PARTİ Grup Başkanvekili, 26. Dönemde TBMM Başkanvekili ve halen Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunan Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; Şahsımı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı görevine layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar verilen her görevi layıkıyla yerine getirmenin gururunu yaşıyorum. Bundan sonraki verilecek olan her görevi de layıkıyla yerine getirmenin gayreti içinde olacağım” dedi.
Adıyaman İGFA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir