AGAD’dan Milli Eğitim Müdürü Aşcı’ya ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberin videosu için tıklayın!
Haberin galerisi için tıklayın!

Açılış konuşmaların ardından kürsüye çıkan İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, yaptığı konuşmasında, “Bildiğini üzere kurulamaz denilen partiyi kurduk. Seçimlere giremez denilen bu partiyi seçimde başarıyı sağladık. Belki de en olumsuz dönemde en büyük başarıyı elde etmiş bir siyasi parti olarak bugün gururla, onurla 3’üncü kuruluş yıl dönümümüzü kutluyoruz. Çıktığımız bu yolda rabbim bize başarıyı nasip etsin Allah yardımcımız olsun Allah yolumuzu açık etsin.”dedi.

“İktidar, artık dış baskıları bıraktı, içimize doğru el uzatmaya başladı”

Doğan, görünen platformda her geçen gün çizgilerinin netleştiğini vurgulayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Net olan bu çizgimize teveccühte bulunan Türk milleti bizi belirli bir oy seviyesine getirmiş durumda ki; iktidarı bu kadar ürkütmüşüz ki artık dış baskıları bıraktılar içimize doğru el uzatmaya başladılar. Evet biz böyle birşeyi bekliyorduk. Hemde aylar öncesinden planlandığını kongre sonrasında harekete geçileceğini biliyorduk. Çünkü il kongrelerinde başlayan bu hareket özellikle büyükşehirlerde yansımaları küçük şehirlere de oldu. Hiçbir başarı elde edemeyince bu defa kongreye uzandılar. Ama bizim delegelerimiz çok sağ duyuluydu olayları çok yerinde inceliyordu. İl Başkanı izlenimlerini görüştü ve gereği ne ise yapıldı. Alınan sonuç bir türlü hazmedilemedi ki; bu defa içimizden kurucular kurulunda yer alan ve kendisini lider olarak gösteren milletvekilimiz maalesef basına çıkarak bir hafta önceden ayarladığı televizyon kanalına çıkarak akla ziyan veren açıklamalarda bulundular. Tabi bunun karşılığı hemen verildi. Gereken cevap verildi. Oturdu. Bu bizim güçlendiğimizi gittikçe güç kazandığımızı parlamenter demokrasi sisteme dönüş yolunda hızlı adımlar attığımızın göstergesidir.”

“Seçim olacakmış gibi artık hazırlıklara başlamamız lazım”

İktidarın erken seçim yok söylemlerine değinen Doğan, “Yok yok demelerine rağmen ben inanıyorum ki; çok uzun sürmeyecek seçim süreci başlayacaktır. Bu sebeple biz hepimiz önümüzdeki hafta pazar günü seçim olacakmış gibi artık hazırlıklara başlamamız lazım. Alınacak sonuç Türkiye Cumhuriyetinin demokrasiye yönelik geleceğini tayin sonucudur. Eğer parlamenter demokratik sisteme geçiş yolunda çoğunluğu sağlayamazsak işte ekonomik buhranda yaşadığımız sıkıntılar kat kat artacak belki de bu ülkenin nüfusunun yüzde 70’i yüzde 80’ni açlık sınırına gelecek. Milli gelirin çok büyük bir bölümü yüzde 80’lerini 85’lerini bu ülkede yaşayan yüzde 5 nüfus tarafından kullanıldığını düşünürseniz geriye kalan halkın nasıl bir biçarelik nasıl bir geçim sıkıntısının içerisinde olacağının tahmin bile edemeyiz.”şeklinde ifade etti.

“İktidar ilk sandıkta dersini mutlaka alacaktır”

Doğan, şöyle devam etti:

“Gelecek günler bu kafayla yönetilen ülkede çok karanlık günler olacak, kötü günler olacak ekonomide merkez bankasının açıklamadığı ama bütçeyle ekonomiyle uğraşan herkesin bildiği eksi 32 milyar dolar rezerveler çalışıyoruz. Doları euro belirli bir standartta tutmak için  120 milyar dolar heba edildi. Bu pandemi sürecinde yandaşları 5 tane müteahhitti kurtarmak için hazineyi boşalttılar. Bu ülkenin hizmet sektörünü oluşturan servisçiler, kahveciler, yemekçiler, kuaförler, berberler, düğün salonları bunların nasıl geçindiğini bunların evine ekmek nasıl götürdüklerini bir nebze olsun düşünmeyen u iktidar ilk sandıkta dersini mutlaka alacaktır. Ben bundan eminim Bu sebeple çıktığımız bu yolda asla taviz vermeden korkularını aşmış bir yürüyüş olarak ir siyasi parti olarak hiçbir engelin önümüzde duramayacağını olan inancımla yarından itibaren yeni bir seçime hazırlanmak üzere Allah yolumuzu açık etsin. Kuruluşumuzun 3’üncü yılını Rabbim hepimize hayırlı uğurlu etsin yolumuz açık olsun başarı kendiliğinden gelecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Daha sonra İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı M.Hakan Karaaslan, ise “3. yıl dönümü inşallah vatana millete ve bütün partili arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olur. İnşallah gelecek vatanını seven arkadaşların geleceği olacaktır. Başkanım zaten ülkemiz için bütün dert ve sorunları kısmen de olsa değindi. Bugün bayramımız olsun. Bugün 3. yılımız kutlu olsun.”dedi.

Yapılan açıklamaların ardından üzerinde İYİ Parti logosu bulunan pasta kesildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir