Adıyaman İGC’den Emniyet Müdürü Ergüder’e Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’i Makamında Ziyaret Etti. Ziyarette Cemiyet Başkanı Akbilek; “Cemiyet bünyesindeki haber siteleri..

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’i Makamında Ziyaret Etti.

Ziyarette Cemiyet Başkanı Akbilek; “Cemiyet bünyesindeki haber siteleri ve özellikleri konusunda bilgiler aktararak, Adıyaman’ın basın sektöründeki durumu hakkında bilgiler verdi. Samimi ortamda geçen ziyarette cemiyet mensupları ilin ana sorunları konusuna görüş ve önerilerini bildirdi.
İGC Başkanı Akbilek; “Güvenlik güçleriyle omuz omuza çalışıyoruz. Memleketimiz, bayrağımız ve vatanımız için üzerimize düşen neyse yapmaya çalışıyoruz. Biz bu anlamda kurumunuzdan hep destek aldık. Her türlü sorunumuzun çözümünde de katkı sağladınız. Hem bu katkılarınız için hem de Adıyaman basınına verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Emniyet Teşkilatı için yapılacak olan tüm çalışmalarda en büyük destekçiniz Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti olacaktır ”dedi.

Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder; göreve geldiği günden bu yana kentteki birçok gazeteci ile tanıştığını ve gazetecilerle emniyet mensupları arasındaki ilişkilerin çok iyi ilerlediğini söyledi. Ergüder, “Basın ve emniyet birlikte çalışan iki kurum. Vatan ve milletimiz için aynı şekilde birlikte çalışıyoruz. Zor zamanlarda da birlikteyiz. Elimizden ne geliyorsa, Huzurun ve Barışın Başkenti olarak adlandırılan ilimiz için var gücümüzle kanun, hukuk, mevzuat çerçevesinde çalışıyoruz. Gazeteciliğin halkı bilgilendirme konusundaki önemi oldukça büyük. Doğru bilginin vaktinde halka ulaşması çok mühim, bunu da birlikte yapıyoruz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir