AB Türkiye Başkanı Mardin Valisi’ni ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer-Landrut’tan Vali Demirtaş’ı ziyaret etti.

MARDİN (İGFA) – Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut beraberindeki heyetle birlikte Vali Mahmut Demirtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Demirtaş tarafından karşılanan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Demirtaş, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’u Mardin’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Ziyarette konuğuyla bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, kentin tarihi ve kültürel dokusu hakkında birçok konuyu AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer-Landrut ile paylaştı. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi Nikolaus Meyer- Landrut ise, pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan ve farklı dine mensup vatandaşların huzur içinde yaşadığı kadim şehri beğendiğini ifade ederek kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir